БГ КАТАЛОГ bgcatalog 2014 edition

Уеб директория, Каталог на Българските сайтове!

6+® | Най-доброто образование за Вас!

kursovezavseki.com

Курсове и частни уроци по математика, БЕЛ, английски и немски език в София и Пловдив. Най-ефективните курсове във Вашия град са в 6+®! 6+® Ви предлага курсове и частни уроци по следните учебни дисциплини: математика, БЕЛ, биология, химия, английски, немс ...
Виж повече...

Акълейд Сървиз ЕООД - Уроци по английски език

accoladebg.com

Акълейд Сървиз извършва преводи и легализация на документи. Езикови курсове за деца, ученици и възрастни - начинаещи и напреднали в град Пловдив с издаване на сертификат.

Европейски образователен център  ГЛОБУС

www.kursove-burgas.bg

Европейски образователен център Глобус, гр. Бургас предлага курсове и индивидуални уроци по английски, немски, руски, италиански, френски, испански, турски и гръцки езици за начинаещи и напреднали в удобно. Курсовете се провежда от висококвалифицирани пр ...
Виж повече...

omegals.com/%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B...

Езикова школа „Омега“, в програмата си за обучение по испански език, отделя внимание както на граматическите и лексикалните, така и на социо-културните аспекти на езика.

omegals.com/%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B...

Курсовете по италиански език се провеждат по системата Progetto Italiano в 6 нива. Всяко ниво е разработено в 100 учебни часа.

Курсове английски език Бургас

www.kursove-burgas.bg

Езикови курсове в Бургас. Заповядайте в езиков център Глобус. Ние предлагаме курсове по английски език, курсове по руски език, курсове по немски език, курсове по испански език, курсове по италиански език, както и много други. При нас можете да се запишет ...
Виж повече...

Курсове и уроци по английски език в Пловдив

angliiski-ezik-plovdiv.dir.bg

Курсове по английски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по английски език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.

Курсове и уроци по БЕЛ в Пловдив

bel-plovdiv.dir.bg

Курсове по български език и литература / БЕЛ в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по български език и литература в Пловдив и областта. Индивидуални и в група. Кандидатстване след 7 клас. Подготовка за матурата по български ези ...
Виж повече...

Курсове и уроци по биология в Пловдив

biologiya-plovdiv.dir.bg

Курсове по биология в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по биология в Пловдив и областта. Индивидуални и в група. Подготовка за матурата по биология. Кандидатстудентски курсове по биология.

Курсове и уроци по испански език в Пловдив

ispanski-ezik-plovdiv.dir.bg

Курсове по испански език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по испански език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.

Курсове и уроци по италиански език в Пловдив

italianski-ezik-plovdiv.dir.bg

Курсове по италиански език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по италиански език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.

Курсове и уроци по математика в Пловдив

matematika-plovdiv.dir.bg

Курсове по математика в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по математика в Пловдив и областта. Индивидуални и в група. Кандидатстване след 7 клас. Подготовка за матурата по математика, както и за Вашия кандидатстудентски изпит ...
Виж повече...

Курсове и уроци по немски език в Пловдив

nemski-ezik-plovdiv.dir.bg

Курсове по немски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по немски език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.

Курсове и уроци по руски език в Пловдив

ruski-ezik-plovdiv.dir.bg

Курсове по руски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по руски език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.

Курсове и уроци по френски език в Пловдив

frenski-ezik-plovdiv.dir.bg

Курсове по френски език в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по френски език в Пловдив и областта. Всички нива (A1, A2, B1, B2, C1 и C2) и възрасти. Индивидуално и групово обучение.

Курсове и уроци по химия в Пловдив

himiya-plovdiv.dir.bg

Курсове по химия в Пловдив от Учебен център 6+ (тел.: 0884 49 16 16). Частни уроци по химия в Пловдив и областта. Индивидуални и в група. Подготовка за матурата по химия. Кандидатстудентски курсове по химия.

Курсове по програмиране, курсове по руби

linguaclub.bg

Провеждаме курсове по немски език за начинаещи и напреднали. Работим в малки групи или индивидуално. Нашата мисия е да превърнем изучаването на други езици в удоволствие и да мотивираме нашите курсисти за интерактивни дейности.

Немски език обучение

www.nemskiezik.com

Обучение по немски език за деца и възрастни в група и индивидуално. Всички нива.

Споделяне в социални мрежи

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Вход

ВИП сайтове

Категории